У мене був шок: Оля Полякова зважилася на сміливе зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мене був шок: Оля Полякова зважилася на сміливе зізнання

У мене був шок: Оля Полякова зважилася на сміливе зізнання
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Оля Полякова в прямому ефірі озвучила зізнання, яке приголомшило багатьох її відданих фанатів. Епатажна красуня розповіла, що вже мала симптоми коронавірусу, коли цьогоріч у січні перебувала в Сполучених Штатах. Про це артистка розказала під час бесіди з українським журналістом Дмитром Гордоном, передає ONLINE.UA.

Епатажна співачка запросила журналіста стати гостем її шоу "Правда чи дія", що вийшло на Ютуб-каналі. Оля порушила тему коронавірусу та пандемії, тому в ході розмови згадала, як перехворіла у США.

"Я вже перехворіла, коли була в Маямі. Спочатку Аліса (молодша донька Олі Полякової, – ред) захворіла. 41 градус був, я такої температури не бачила ніколи в житті. У мене був просто шок. Потім і я від неї заразилася. Ми страшно кашляли, приймали антибіотики. Так важко перехворіли", – розповіла українська співачка.

Вона також звернула увагу на те, що сталось це взимку, тому самоізоляцію після хвороби артистка з дітьми перебула за кордоном. Згодом пресслужба артистки зазначила, що достеменно співачка не знає, чи був це COVID-19, чи інший вірус.

"Молодці! Декілька днів тому подумав, що було б прикольно побачити Гордона в "правда чи дія" і тут це відео - дуже класне; дивно, що Оля тільки зараз про це розповіла; бажаємо вам та вашим дітям бути здоровими та щасливими; дуже класно, що ви змогли одужати і що вистачило сміливості про це розповісти; добре все те, що добре закінчується; сильну жінку якийсь-там коронавірус не здолає, хоча, можливо, це був просто грип", - коментують відео фанати Олі Полякової.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, всесвітньо відомий британський актор Том Фелтон, який зіграв Драко Малфоя у серії фільмів про "Гаррі Поттера",  підірвав мережу знімком з ідеальним пресом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?