У мене немає шансу — голосування Зеленського на виборах закінчилося скандальною суперечкою
Категорія
Україна
Дата публікації

У мене немає шансу — голосування Зеленського на виборах закінчилося скандальною суперечкою

У мене немає шансу — голосування Зеленського на виборах закінчилося скандальною суперечкою
Джерело:  online.ua

У неділю, 25 жовтня, президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена проголосували на місцевих виборах 2020. Вони віддали свої голоси за мера Києва та депутатів Київської міської ради, а також взяли участь у всеукраїнському опитуванні. Після цього український лідер поспілкувався з журналістами і відповів на деякі з їхніх питань, але бесіда закінчилася скандальною суперечкою. Відео з виборчої дільниці, на якій голосував Зеленський і перша леді України, а також його бесіди з журналістами опублікувала пресслужбуа Офісу президента України, повідомляє ONLINE.UA.

Перше питання, яке журналісти задали президенту, стосувалося вартості опитування. Зеленський відповів, що всі цифри будуть опубліковані в звіті. Також один з представників ЗМІ запитав Зеленського про зміну його іміджу народного президента, в зв'язку з чим спостерігається "падіння рейтингу" українського лідера.

"Я, чесно кажучи, не розумію, що ви говорите. Відмовився від якогось іміджу ... Я той, хто я є, я таким народився, таким я став, і саме за таку людину голосували люди. І виконую свої обов'язки в відповідно до Конституції. Що стосується рейтингів, побачимо всі цифри. Для мене важливо, як для будь-якого українця, щоб ми вибирали тих людей, яким ми довіряємо. Це місцеві вибори. Важливо, що ці люди можуть зробити на місцях ", - відповів на це Зеленський.

Після цього почалася словесна перепалка, в яку довелося втрутитися прессекретарці президента Юлії Мендель. Після того, як журналісти почали перебивати президента і викрикувати свої питання, Зеленський вирішив завершити діалог.

"Чого ви сваритеся? Нема ж причин для сварок. Мабуть моя відповідь людям не цікава. Я хочу закінчити, але у мене немає шансу. Ваше питання довжиною в життя не дає можливості мені відповісти. Всім щасливо", - сказав Зеленський і пішов.

Як відомо, на місцевих виборах 2020 вже проголосували прем'єр-міністр України Денис Шмигаль і спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. Останній зізнався, що не брав участі в опитуванні Зеленського, так як не зміг знайти волонтерів, які проводили опитування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Зеленського раптово змінила рішення про проведення другого туру виборів, який раніше вирішили скасувати. Спікер ВРУ запевнив, що другий тур відбудеться, оскільки не можна, щоб громади залишилися без легітимної влади, та й ніяких підстав для його скасування немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?