У мене немає слів - Зідан розчулив заявою про свій клуб
Категорія
Спорт
Дата публікації

У мене немає слів - Зідан розчулив заявою про свій клуб

У мене немає слів - Зідан розчулив заявою про свій клуб
Джерело:  online.ua

Напередодні легендарний мадридський "Реал" став чемпіоном Ла Ліги сезону 2019/20. Головний тренер клубу — не менш легендарний — Зінедін Зідан виступив з коментарем щодо успіху футболістів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Marca.

За словами тренера, ця перемога — одна з головніших подій у його житті загалом.

"Відчуття приголомшливі, те, що зробили гравці, вражає. У мене немає слів, щоб описати свої емоції. На поле билися футболісти. Це правда, що у мене була своя роль, але все зробили вони", - пояснив Зідан.

Він наголосив, що відчуває себе щасливим, коли бачить футболістів свого клубу щасливими.

"Ми кращі, тому що набрали найбільшу кількість очок. От і все. Це один з найкращих днів в кар'єрі. Ліга чемпіонів — це Ліга чемпіонів, але цьому титулу я радий більше, тому що Ла Ліга — це приголомшливо", - додав тренер.

Слід зауважити, після перемоги гравці "Реалу" підняли Зідана на руках у знак поваги до його керівництва.

Нагадаємо, мадридський "Реал" напередодні вийшов на поле проти "Вільярреалу". Останній програв з рахунком 2:1, надавши змогу мадридцям стати чемпіонами до офіційного завершення турніру.

"Реал" за свою історію завойовував чемпіонство у Ла Лізі 34 рази. Двічі під тренерством Зінедіна Зідана. наступний матч клуб проведе у Лізі чемпіонів — проти "Манчестер Сіті". Попередній матч 1/8 фіналу "містяни" виграли 2:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, останнього часу київський клуб "Динамо" не тішив уболівальників своєю грою на полі. З такою оцінкою виступив колишній президент клубу Григорій Суркіс, брат чинного президента Ігоря Суркіса. На думку почесного члена УЄФА й колишнього президента ФФУ, кожен матч був надзвичайно напруженим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?