У мережі ходять чутки про відхід нацистів Путіна з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі ходять чутки про відхід нацистів Путіна з Донбасу

У мережі ходять чутки про відхід нацистів Путіна з Донбасу
Джерело:  online.ua

У соцмережах з'явилася інформація про те, що найманці президента Росії  Володимира Путіна, приватна військова компанія під керівництвом нациста Дмитра Уткіна на прізвисько «Вагнер», залишають окупований Донбас.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача Necro Mancer.


«Цікаво, дахом або в Сирію? З чуток, вони давненько без роботи сиділи», - написав Necro Mancer.


Відзначимо, раніше в ЗМІ публікувалися результати розслідувань, які доводять, що підготовлений "приватною військовою компанією "Вагнер" підрозділ в числі "ввічливих людей" брали участь в анексії Криму, після чого здійснювали зачистки серед проросійських бойовиків на Донбасі. З 2015 року найманці "Вагнера" працюють в Сирії.


Варто особливо відзначити, що позивний "Вагнер" до командира найманців приклеївся за його прихильність до естетики і ідеології Третього рейху.


Читайте також:  Скандал з бойовиком-нацистом в Кремлі: з'явилася пікантна деталь


У мережі також пишуть, що саме ПВК "Вагнера" брала участь в боях за Іловайськ.



Поміркований Цинік: Цікаво, чи не за Плотницьким він приїхав?



Як повідомляв ONLINE.UA,  в грудні «Вагнера» помітили серед запрошених на прийом президента РФ Володимира Путіна в Георгіївському залі Кремлівського палацу на честь Дня Героїв Вітчизни, через що в мережі розгорівся скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?