У мережі опублікували фото оголеного Пригожина у таборі "Вагнера"
Категорія
Політика
Дата публікації

У мережі опублікували фото оголеного Пригожина у таборі "Вагнера"

У мережі опублікували фото оголеного Пригожина у таборі "Вагнера"
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували вкрай дивне фото власника Групи "Вагнера" Євгена Пригожина: на ньому ватажок бойовиків сидить оголений на ліжку у таборі, схожому на той, що побудований для "вагнерівців" у Білорусі. На думку білоруських партизанів, ця світлина дійсно може бути справжньою, а не фотошопом, як припускають користувачі мережі.

Джерело:  "Беларускі Гаюн"

Нове фото Пригожина здивувало увесь інтернет

Білоруські партизани звертають увагу на те, що канал, який першим опублікував цю фотографію об 11:52, спочатку написав, що фото з'явилося в одному з чатів і "в метаданих оригінального фото дата зйомки 12 червня 7.24 ранку". Однак пізніше пост був відредагований і червень змінився на липень.

Припустимо, що це фото дійсно було зроблено 12 липня о 7:24, і в такому разі Євген Пригожин дійсно був у таборі під Осиповичами, а точніше він там ночував. Дивіться, 11 липня ми писали, що борт Євгена Пригожина в 3-й раз прилетів до Білорусі. Він приземлився в Мачулищах о 19:40. Далі, о 20:05 з аеродрому "Мачулищі" в район Осиповичів вилетіли 2 вертольоти: Мі-24 і Мі-8 ВПС РБ, - зазначає "Беларускі Гаюн".

Окрім того, наголошується, що 12 липня в район Осиповичів із Мачулищ знову літали гелікоптери Мі-24 і Мі-8 ВПС РБ, які повернулися до Мачулищ о 14:27 і 14:30.

Ба більше, вказано, що через 2 години і 20 хвилин із Мачулищ до Росії, а точніше до Санкт-Петербурга, полетів борт Пригожина.

Євген Пригожин (фото - скриншот)

Якщо фото дійсно зроблене 12.07 о 7:24, то цілком імовірно, що Пригожин прилетів до Мачулищ увечері 11 липня, вертольотом був доправлений до наметового табору в с. Ціль, там переночував і вилетів із Мачулищ наступного дня, - зазначають партизани.

Байден дав пораду Пригожину

На переконання американського лідера Джо Байдена, засновнику Групи "Вагнер" Євгену Пригожину варто остерігатись отруєння.

Та Бог його зна, що він може зробити… Ми навіть не знаємо, де він перебуває і в якій ситуації. Я б на його місці був обережним із тим, що їм… я б ретельно вивчав, що мені пропонують на обід, — порадив президент США.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?