У мережі повідомили про поранення в Донецьку помічника ватажка ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі повідомили про поранення в Донецьку помічника ватажка ДНР

У мережі повідомили про поранення в Донецьку помічника ватажка ДНР
Джерело:  online.ua

"Керівник адміністрації" ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка Максим Лещенко був поранений в окупованому Росією Донецьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог користувача dpr_uncut в Live Journal.
Автор публікації припускає, що напад на Лещенка було сплановано ним самим.
«Зараз укри намітили собі в жертви Лещенка, керівника адміністрації Захарченка. Він доставлений в травматологію з вогнепальним пораненням у стегно. Для ЗМІ не озвучують калібр вогнепалу і ніяких подробиць за фактом події немає. Можна висувати версії. Одна з них: стільки накрали, що пора відбілювати себе невдалим самострілом», - написав він.
Варто відзначити, що Лещенко очолює "адміністрацію" Захарченка з грудня 2014 року, а до цього був військовим комендантом окупованого Харцизька. За словами командира бандформування «Схід» Олександра Ходаковського, Лещенко - людина українського олігарха Ріната Ахметова. Раніше Ходаковський заявляв, що саме Лещенко керує незаконним угрупованням ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?