У мережі з'явилися подробиці загибелі російського актора-фаната ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі з'явилися подробиці загибелі російського актора-фаната ДНР

У мережі з'явилися подробиці загибелі російського актора-фаната ДНР

У мережі з'явилися подробиці загибелі російського актора Еркіна Ісманова, який приїхав на Донбас воювати проти України і вступив до лав бойовиків так званої ДНР під позивним "Кедр".
Про це розповів український блогер Alex Noyt, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"За розповідями місцевих, таджик (Ісманов був російським громадянином таджицького походження - Ред.) Приїхав у Комінтерновому, згвалтував місцеву дівчину, оселився в її будинку, погрожуючи зброєю батькам, і активно брав участь у бойових діях", - розповів автор.
Також він додав, що навіть серед бойовиків "його не вважали за людину через постійне пияцтво, особливо після того, як він по п'янці підірвав гранату РГД в лазні, через що залишився без руки, а багатьох бойовиків сильно поранило".
Читайте також: Гроші бойовикам: СБУ взялася за російського режисера Меньшова
"Та й здох також ублюдочно. Інфа про смерть "Кедра" з соцмереж від жителів Коминтерново: 3 квітня в Коминтерново п'яні в димину "ополченці" в'їхали на танку в опору лінії електропередач! Опора впала і розчавила бійця, який сидів на броні, а другому - Еркіну - розтрощила ноги", - зазначив Нойнець.


Російський таджик "Кедр" з товаришами по чарці. Фото: Facebook
За його словами, "коли дроти впали на танк, "ополченці" тікали від нього, забувши про поранених і вбитих - так боялися замикання і пожежі з подальшою детонацією боєкомплекту".
"Хоч і бухі, а зрозуміли, чим загрожує. На усій вулиці не було світла кілька годин. Еркін помер в лікарні від втрати крові і шоку", - резюмував блогер.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські куратори бойовиків заборонили їх "командирам" списувати боєприпаси і озброєння, щоб уникнути їх масштабного розкрадання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?