У мережі з'явилося відео з української бойовою технікою на полігоні: соцмережі в захваті
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилося відео з української бойовою технікою на полігоні: соцмережі в захваті

У мережі з'явилося відео з української бойовою технікою на полігоні: соцмережі в захваті
Джерело:  YouTube

У соціальних мережах набирає популярність відео з  українською бойовою технікою, яка була знята на полігоні Широкий Лан у Миколаївській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Ролик був викладений в youtube, а пізніше на своїй сторінці в Facebook його виклав користувач Alex N Alex Noyt.
«Важко в навчанні - легко в бою», - написав він.
У коментарях до відео люди захоплюються українською армією і висловлюють впевненість в тому, що «просто так на нас вже не попруть».
Як написав користувач аккаунта Клим Ворошилов, «можна тільки поспівчувати тим, хто піде на вас в атаку».
«ЗСУ навчилися воювати, отримали колосальний досвід ведення бойових дій, нехай ціною пролитої крові побратимів, але це було неминуче. Ніхто не очікував, що сусіди завдадуть підлий удар. Я громадянин Росії, більш того офіцер мотострілкових військ, звільнений в запас, правда, в 2010 році, але не підтримував і не підтримую братовбивчу війну. Пропаганда працює на ура (по ТБ), а молоді офіцери, котрі пробули під постійним промиттям мізків своїми викладачами і командирами в училищі по 4-5 років, не в змозі реально оцінити ситуацію. Вони вірять, що в Україні фашисти з усіма звідси витікаючими наслідками, але думаю, що реальність їх протверезить і в підсумку час все розставить на свої місця, правда за вами, удачі в цій нелегкій боротьбі».
У свою чергу metalover777 вважає, що «потрібно збільшувати кількість техніки щодня!».
Своїм коментарем відзначився і прихильник бойовиків під ніком « танк », який написав про 60 тисячах членів «ополчення» і додав: «наскільки вистачить ВСУ повоювати з російською армією?», На що йому відповів « Григор » - «А що, іхтамнєт вже іхмитут? Хто взяв зброю - той терорист (в РФ так). Ну а що роблять з терористами, думаю, знаєш?».
І нарешті, Genbys підсумував: «Спасибі ботоксній собаці, за єднання України, становлення української нації та відродженні української армії», натякаючи на президента РФ Володимира Путіна, якому неодноразово дорікали у використанні ботокса для косметичних операцій по омолодженню.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі були вражені  неймовірною маячнею бойовиків ДНР про техніку, яку нібито пригнали в зону АТО з Чорнобильською АЕС.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?