У Меркель відреагували на скандальну розмову Трампа і Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

У Меркель відреагували на скандальну розмову Трампа і Зеленського

У Меркель відреагували на скандальну розмову Трампа і Зеленського
Джерело:  Укрінформ

Уряд Німеччини не буде змінювати ставлення до офіційного Києва через скандальну розмову президентів України та Сполучених Штатів. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Укрінформ.

За словами Штеффена Зайберта - речника канцлерки Ангели Меркель, він не буде коментувати критику у бік ФРН, що лунала під час телефонних переговорів.

"Ми не коментуємо розшифровки телефонних розмов", - підкреслив прессекретар.

Зайберт пояснив, німецький уряд має чималий внесок у розвиток України. Зокрема, йдеться про галузь захисту та безпеки суверенітету.

Речник МЗС Німеччини Райнар Бреуль назвав дуже активною залученість Берліна в українські проблеми. Він має на увазі врегулювання на Донбасі та допомогу у реформуванні держави.

Міністерство готово спрямувати усю необхідну інформацію щодо підтримки України зі свого боку, якщо Сполученим Штатам цього не вистачає для висновків.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники Єврокомісії обурилися заявами президента США Дональда Трампа нібито про те, як Європа майже не допомагає Україні, а натомість лише говорить. Загалом Брюссель надав Києву 11 мільярдів євро у вигляді кредитів і грантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?