У Мінекономіки натякнули на нову загрозу для України
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Мінекономіки натякнули на нову загрозу для України

У Мінекономіки натякнули на нову загрозу для України
Джерело:  online.ua

Очількник Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив про потенційний вплив зростання нафти у світі на ситуацію в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку політика.

За його словами, подорожчання нафтопродуктів негативно вплине на українську економіку. Посадовця запитали про наслідки у соціальній мережі.

"У цілому ще не зрозуміло. Зростання цін на нафту негативно впливає на економіку України", - пояснив Милованов.

Інших коментарів наразі немає. Міністр напередодні зазначив, що підвищення цін на нафту у світі сягнуло 3%.

Нагадаємо, у ніч на п'ятницю, 3 січня, американські війська нанесли удар на території Іраку. Результатом його стало вбивство генерала іранської армії Касема Сулеймані.

Як повідомляв ONLINE.UA, на заподіяний Сполученими Штатами інцидент світовий ринок нафти відреагував збільшенням цін. Зокрема, подорожчання марки Brent та WTI досягло понад 3% та 2,75% відповідно. Таку ситуацію зафіксували станом на ранок п'ятниці, 3 січня.

На тлі подорожчання нафти Тимофіій Милованов заявив про подешевшання цінних паперів в азіатських країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?