У Мінкульті розкрили усі подробиці про новий канал для ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мінкульті розкрили усі подробиці про новий канал для ОРДЛО

У Мінкульті розкрили усі подробиці про новий канал для ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Міністерство культури, молоді та спорту на початку 2020 року запустить новий телеканал, спрямований виключно на ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

Новий ресурс працюватиме на базі UA|TV. Його планують запустити вже у лютому.

За словами першого заступника міністра Анатолія Максимчука, на першому етапі канал буде розважальним. Йому нададуть найпопулярніші розважальні проєкти. Окрім того, до цього приєднають інформаційне мовлення.

"Наше завдання зробити так, аби наші громадяни на ТОТ чули і знали незаангажовану і чесну позицію про те, що відбувається в Україні. Наразі ми разом з колегами з МЗС активно працюємо над формуванням стратегічного пакету меседжів для тимчасово окупованих територій", - пояснив Максимчук.

Слід нагадати, що інформаційна політика стосовно окупованого Донбасу - одна з головних тез пкоманди Володимира Зеленського. Сам він стверджував, що населення ОРДЛО необхідно повертати спочатку "ментально".

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр культури Володимир Бородянський анонсував створення телеканалу виключно для мовлення на території "ДНР" та "ЛНР" як елемент стратегії реінтеграції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?