У Зеленського розповіли про новий телеканал для ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розповіли про новий телеканал для ОРДЛО

У Зеленського розповіли про новий телеканал для ОРДЛО

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський анонсував створення спеціального телеканалу для ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, донесення інформації до місцевого населення - це лише один з елементів реінтеграції окупованих територій. Новий розважальний телеканал - це "маленький план" команди президента.

"Ми будемо показувати найкращі продукти українські, і контент, який буде готуватися спеціально для цього каналу", - пояснив Бородянський.

Голова міністерства вважає, що канал набуде популярності попри велику різницю у ресурсах, обсязі мовлення та фінансових можливостях.

"По-перше, на російському телебаченні багато телеканалів, а ми робимо один. Тобто ми акумулюємо український ресурс для цього каналу. І ми будемо на рівні конкурувати з російськими. Подивимося", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Володимир Бородянський виступив із заявою про українських артистів, які їздять до РФ з професійних причин. Міністр вважає, офіційному Києву необхідно визначити єдиний підхід до таких гастролей у країну-агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?