У Міноборони назвали причину підступного ракетного удару армії по Чернігову
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони назвали причину підступного ракетного удару армії по Чернігову

У Міноборони назвали причину підступного ракетного удару армії по Чернігову
Джерело:  online.ua

За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, злочинна армія РФ завжди обирає у якості цілейдля ракетних атак в Україні вразливі та символічні об'єкти, зокрема виставку у Чернігові. 

Джерело: Telegram Ганни Маляр

Навіщо армія РФ атакувала ракетами центр Чернігова  

Росіяни воюють дуже емоційно. Вони не просто цілять в цивільні об‘єкти, а вишукують ті, які найбільш символічні чи вразливі для нас. Росіянам дошкуляє все успішне, що в нас є. Вже не раз вони запускали ракети саме по тих об‘єктах, про які до цього була дуже позитивна публічна інформація, - зазначає Маляр.

Вона підкреслила, що військові злочинці армії РФ і без розголосу знають, де який об'єкт знаходиться і намагаються в результаті атак домогтись найболючіших наслідків.

Заступниця глави Міноборони зазначила, що навіть під час проведення заходів, щодо яких не було ніякого попереднього оголошення, туди прилітали ворожі ракети.

Публічні заходи - це завжди ризик і лотерея, незалежно від того оприлюднена про них інформація чи ні. Під час війни це ризик обох сторін - організаторів і відвідувачів (або їх законних представників, якщо ми про дітей говоримо), - пояснює Маляр.

Що відомо про наслідки ракетної атаки армії по Чернігову 

За інформацією виконуючого обов'язки мера Чернігова Олександра Ломако, кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки армїі РФ по центру міста зросла до 117 осіб.

Станом на 15:25 від атаки терористів на центр Чернігова постраждало 117 осіб, з них 7 загинуло, - підкреслив Ломако.

Раніше повідомлялося про те, що серед постраждалих понад 10 дітей. Крім того, серед жертв ракетного терору також є дитина. За словами глави МВС Ігоря Клименка, шестирічна дівчинка отримала тяжкі поранення, медики не змогли її врятувати.

Внаслідок атаки пошкоджений драматичний театр, площа, будівлі суду, Чернігівської ОВА, магазини та інші громадські заклади.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?