У Міноборони України прогнозують закінчення війни до кінця весни 2023 року
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони України прогнозують закінчення війни до кінця весни 2023 року

У Міноборони України прогнозують закінчення війни до кінця весни 2023 року
Джерело:  online.ua

На переконання заступника міністра оборони генерала-майора запасу Володимира Гаврилова, війна України з Росією закінчиться до кінця весни 2023 року.

Джерело: Гаврилов в інтерв’ю  Sky News

Коли закінчиться війна в Україні - прогноз представника Міноборони

Володимир Гаврилов припускає, що Збройні Сили України мають усі шанси повернутися в Крим до кінця грудня.

Окрім того, наголошується, що заступник Резнікова вважає вкрай низькою ймовірність ядерної атаки з боку Росії, а також звернув увагу на те, що вона не є тим фактором у війні, який може зупинити наших воїнів на шляху до звільнення усіх територій України.

В українському суспільстві є рішення, що ми йдемо до кінця, - підкреслив представник оборонного відомства України.

Що про закінчення війни говорить сам Резніков

Що цікаво, нещодавно очільник Міністерства оборони Олексій Резніков озвучив обнадійливий прогноз, що до кінця поточного року українці матимуть "хороші новини" щодо ситуації на фронті, однак коли закінчиться війна – він сказати не може.

Мені важко говорити: на роки, на рік, на місяць (війна – ред.) – тому що це все одно будуть тільки мої припущення. Дуже багато чинників, які приведуть нас до перемоги. Ми точно до неї прийдемо. Питання: коли і якою ціною. При наявності у нас волі, бажання, готовності та вміння захищати себе нам потрібні ще інші види ресурсу – це зброя, набої, гроші для фінансування держави та багато інших речей. Ми сьогодні маємо шанси перемогти скорше і дешевше з точки зору українських втрат, завдяки партнерському альянсу, - пояснив Резніков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?