У Молдові затримали проросійського експрезидента Додона
Категорія
Світ
Дата публікації

У Молдові затримали проросійського експрезидента Додона

У Молдові затримали проросійського експрезидента Додона
Джерело:  online.ua

24 травня офіційно стало відомо, що у Молдові затримали колишнього президента, пропутінського політика Ігоря Додона, проти якого нещодавно порушили кримінальну справу за підозрою в корупції. Цю інформацію уже підтвердив тимчасовий генпрокурор Думітру Робу.

Джерело:  Deschide

Проросійського експрезидента Додона затримали у Молдові

За словами речниці генеральної прокуратури Маріанни Керпек, Ігоря Додона, почесного президента Партії соціалістів, затримали на 72 години. Окрім того, підтверджується затримання кума Додона Петру Меріняну.

Як відомо, нещодавно правоохоронці провели обшуки за кількома адресами, зокрема в будинку Додона, штаб-квартирі асоціації "Молдовсько-російський діловий союз", президентом якої є Додон.

Обшуки відбувалися у рамках кримінальної справи, порушеної за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених статтями про пасивну корупцію, прийняття фінансування політичної партії від злочинної організації, державну зраду і незаконне збагачення, - йдеться в повідомленні.

Як уже згадувалося раніше, 18 травня Генпрокуратура Молдови порушила кримінальну справу проти колишнього президента країни Ігоря Додона у зв’язку з відеозаписом його зустрічі з колишнім лідером Демократичної партії Володимиром Плахотнюком.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?