У Молдові знову знайшли уламки ракети біля кордону з Україною. Це вже вчетверте
Категорія
Світ
Дата публікації

У Молдові знову знайшли уламки ракети біля кордону з Україною. Це вже вчетверте

У Молдові знову знайшли уламки ракети біля кордону з Україною. Це вже вчетверте
Джерело:  online.ua

У Молдові знову знайшли уламки ракети біля кордону з Україною. Цього разу їх виявили після нічної масованої повітряної атаки росіян на мирні українські міста.

Джерело: Пресслужба Міністерства внутрішніх справ Молдови

В Молдові впала російська ракета

На території Молдови після чергової ракетної атаки РФ по Україні знову знайшли уламки ракети.

В районі сектору прикордонної поліції Ларга (район Бричень) виявили залишки ракети після повітряних атак Росії проти України, - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що після цього прикордонники Молдови оточили територію, де впали залишки ракети і повідомили про інцидент екстрену службу та правоохоронців.

Це вже четвертий випадок, коли на територію Республіки Молдова падають залишки ракет від бомбардувань України, - додають в повідомленні.

Російські снаряди вже пролітали над Молдовою

10 лютого Міноборони Молдови підтвердило проліт російської ракети над повітряним простором країни над містом Мокра Придністровського регіону та містом Косауці Сорокського району в напрямку України.

Голова дипломатії Республіки Молдова Ніку Попеску викликав посла РФ в Кишиневі Олега Васнецова, щоб вказати російській стороні неприпустимість порушення повітряного простору Молдови.

Раніше, 31 жовтня, російська ракета, збита українською ППО, впала у північній частині населеного пункту Наславча в Республіці Молдова.

5 грудня У Молдові у прикордонному селі в районі Бричан співробітники Прикордонної поліції виявили ракету, що впала у фруктовому саду.

14 січня стався вже третій випадок падіння уламків ракети на території Молдови неподалік українського кордону. Міністерство внутрішніх справ Молдови заявило про виявлення бойової частини російської ракети.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?