У московських Лужниках проходить концерт-шабаш на підтримку війни проти України
Категорія
Світ
Дата публікації

У московських Лужниках проходить концерт-шабаш на підтримку війни проти України

У московських Лужниках проходить концерт-шабаш на підтримку війни проти України
Джерело:  online.ua

На московському стадіоні "Лужники" кремлівські пропагандисти та зірки, що підтримують диктатора Володимира Путіна, та також зігнана масовка, влаштували сатанинський шабаш, так званий концерт на підтримку війни проти України. 

Джерело: РосЗМІ

У Москві проходить концерт на підтримку війни проти України 

Зокрема, кремлівські пропагандисти співають пісні про війну і на різні голоси заявляють про нібито велич РФ.

На сцені виступають добре відомі підтримкою Кремля російські артисти Дмитро Дюжев, Ольга Кормухіна, Дмитро Харатьян та інші.

Так, російські артисти заспівали відому пісню групи "Кіно" Вікторія Цоя "Група крові", чим спаплюжили пам'ять легендарного музиканта.

Путін з'явився на пропагандистському концерті лише на кілька хвилин 

На сцені також виступив завзятий фанат кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна співак Олег Газманов.

Він заспівав свою пісню, в якій вихваляв РФ, а потім почав віджиматися. Однак навіщо він це робив і що він хотів цим показати - неясно.

При цьому сам Путін перебував на концерті лише кілька хвилин. При цьому ведучі цього сатанинського шабашу таки назвали розв'язану Кремлем війну проти України війною.

Масовці заплатили по 500 рублів та змусили стирчати на холоді 

Також на сцену вийшов путініст Лепс. Він заспівав нову пісню, в якій стверджує, що РФ "своїх не кидає". Судячи з усього, Лепс не бачив фотографії з Бахмута, Соледара та інших гарячих точок, де земля всіяна трупами окупантів, які ніхто не забирає. Лепс просить небо "не підвести" РФ, закликає росіян "вставати".

Держзамовлення путініст відпрацював на відмінно, в одній пісні він вмістив все: спробу заманити на фронт ще більше росіян, вихваляння фейкової величі РФ і спроби підняти бойовий дух рашистів, яких вже відправили на війну у вигляді "гарматного м'яса".

Не обійшлося і без російського співака Шамана, який став зіркою роспропаганди своєю піснею "Я русский". Нині ж продажний путініст співає про те, що "герої РФ" залишаться в серцях тих громадян країни-агресорки, хто ще залишився в живих. Судячи з усього, так росіян намагаються готувати до того, що втрати серед окупантів будуть і далі зростати.

Під час виступу Шамана камера "випадково" брала крупним планом людей, які нібито настільки перейнялися співом, що навіть розплакалися. Однак на тлі того, що в росЗМІ вже з'являються скарги людей на жахливий холод в Лужниках, плакати вони можуть зовсім не від пісні Шамана.

За інформацією російських ЗМІ, на концерт переважно зігнали масовку з бюджетників, заплативши їм по 500 рублів.

Через низьку температуру на стадіоні люди вимушені були грітись у батарей в туалетах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?