У Москві та області вночі спалахнули масштабні пожежі — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві та області вночі спалахнули масштабні пожежі — відео

пожежа

У ніч на 11 січня у Москві та Підмосков'ї спалахнули масштабні пожежі. Горів виробничий цех та адміністративно виробнича будівля.

Пожежі у Московській області

Як повідомляють у мережі, у селі Обухово, що у Підмосков'ї, вночі спалахнув полімерний завод "Поліком". Пожежі надали третій ранг, адже вогонь охопив понад 8 000 квадратних метрів.

Російські пожежники гасили пожежу понад 4 години. На місці загоряння працювало понад 100 рятувальників та 33 одиниці техніки. Що стало причиною такого масштабного займання — невідомо.

До слова, "Поліком" — один з найбільших російських виробників. Він спеціалізується на виробництві термопластичних компаундів та композиційних матеріалів для таких напрямків, як будівництво, автомобілебудування, побутова техніка, взуттєва промисловість, медична та харчова промисловість. Окрім того, у мережі додають, що власник приміщення виробництва Gavary Group перебуває під санкціями. Його звинуватили у виробництві матеріалів для спецвзуття, касок, бронежилетів та іншої екіпіровки окупантів.

У поліції підозрюють, що територію заводу могли підпалити. Існує також версія, що могло статися коротке замикання під час проведення ремонтних робіт.

У Москві загорілася адміністративна будівля

Окупанти могли погрітися й в Москві, де спалахнула адміністративно-виробнича будівля. У мережі не уточнювали, який саме об'єкт спалахнув. У російському МНС лише повідомили, що вогонь охопив площу близько 2 000 квадратних метрів.

Рятувальники також кілька годин приборкували пожежу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?