У МОЗ відповіли, коли концерти повернуться в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

У МОЗ відповіли, коли концерти повернуться в Україну

У МОЗ відповіли, коли концерти повернуться в Україну
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я стверджують, що говорити про відновлення концертів в Україні можливо лише ближче до 22 червня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг міністра Максима Степанова.

За його словами, саме до цієї дати можуть розглянути питання про пом'якшення щодо масових заходів. Топ-посадовця, зокрема, спитали про концерт співака Ленні Кравітца, той планували на 13 червня.

"13 червня навряд чи, це неможливо. Виходячи з нашої постанови щодо карантину на території країни, який продовжено до 22 червня, проведення масових заходів не передбачене на таких етапів, які у нас є сьогодні або тому етапі, який у нас буде з 1 червня чи після 10 червня", - пояснив Степанов.

Він додав, орієнтовною датою все ж таки залишається саме 22 червня. Тоді влада визначить, яким чином можна організувати масові заходи, у які терміни та за якими умовами.

Нагадаємо, з 22 травня в Україні почався новий етап послаблень карантинних обмежень. У містах та населених пунктах відновив роботу громадський транспорт. Окрім того пізніше, у ранок 25 травня, почали роботу метрополітени у Києві та Харкові. Вони закрилися ще у середині березня.

Станом на ранок у понеділок, 25 травня, на території України виявили 21 245 випадків коронавірусу COVID-19. Добовий приріст склав 259 нових. Серед них - 623 смертельні, інші 7 234 українці одужали після захворювання.

Як повідомляв ONLINE.UA, Росія зіткнулася з новою серйозною проблемою — мало того, що там стрімко зростає число заражених коронавірусом, так ще і збільшується смертність від інфекції. За останню добу в РФ померла рекордна кількість заражених COVID-19 — 153 людини. Це найбільший добовий показник смертності з початку пандемії. У всій країні вже налічується понад 3,5 тисячі летальних випадків від ускладнень, викликаних коронавірусом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?