У МВС озвучили деталі ракетного удару РФ по Києву
Категорія
Україна
Дата публікації

У МВС озвучили деталі ракетного удару РФ по Києву

У МВС озвучили деталі ракетного удару РФ по Києву
Джерело:  online.ua

За словами радника очільника МВС Вадима Денисенка, армія РФ влучила у військовий об'єкт у Києві під час ранкових обстрілів 5 червня. Ще одна ракета поцілила у цивільний об'єкт.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Росіяни влучили у військовий об'єкт у столиці

Все що наразі можна говорити, це те, що жертв, на щастя, немає. Одна людина поранена, вона у лікарні. Їй надають медичну допомогу. Так, один об'єкт, куди влучила ракета – це один об'єкт військової інфраструктури і один об'єкт цивільної інфраструктури, – наголосив представник МВС.

Що ще відомо про ракетний обстріл Києва

Вранці 5 червня армія РФ завдала ракетного удару по українській столиці – під обстріл окупантів цього разу потрапили два райони: Дарницький та Дніпровський.

Окрім того, про вибухи, які чули у Броварській ОТГ, написав і мер Броварів Ігор Сапожко. За його словами, удар був біля території громади, проте про руйнування даних не було. Місцевих мешканців лише закликали закрити вікна через їдкий запах диму.

Трохи пізніше нову атаку РФ прокоментував радник Офісу президента Михайло Подоляк, який звернув увагу на те, що ціль Путіна не змінюється – вбити якомога більше українців.

Не можна також не звернути увагу на те, загарбники здійснили атаку і по області. Так, над Обухівським районом сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?