У МЗС пояснили істинний сенс голосування французів про Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

У МЗС пояснили істинний сенс голосування французів про Росію

У МЗС пояснили істинний сенс голосування французів про Росію

Український дипломат Дмитро Кулеба пояснив голосування Нижньої палати французького парламенту на тему скасування санкцій проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook представника українського МЗС.
«Українські новини не потрібно робити з російських повідомлень. Вивчайте мови, пані та панове, і читайте оригінали. Ну і, звичайно, думайте. Як би складно це не було», - написав він.
Також Кулеба перепостив повідомлення відомого кримськотатарського активіста Айдера Муждабаєва про голосування французів під назвою «Як працює РФ-пропаганда і як її транслюють в Україні».
«Ось новина в РФ-ЗМІ (оціните особливо заголовок): "Парламент Франції схвалив резолюцію про скасування санкцій проти Росії», - написав активіст.
Також він додав, що в голосуванні нижньої палати французького парламенту - Національної асамблеї - взяв участь 101 депутат із 577.
«Більшість учасників голосування підтримали резолюцію про скасування антиросійських санкцій після того, як їх термін закінчиться. За резолюцію про скасування антиросійських санкцій проголосували 55 парламентаріїв, проти - 44 депутати, двоє утрималися. Хвалення подібного документа носить виключно рекомендаційний характер і не несе ніяких зобов'язань перед виконавчою владою - урядом Франції», - йдеться в повідомленні.
Також Муждабаєв зазначив, що, «якщо не бути абсолютно сліпим і дурним, як хом'ячок, то зрозуміло: голосування затіяв депутат-фрік, голосувала 1/6 частина депутатів».
«Голосування нікчемне. І навіть з цієї частини за скасування санкцій були трохи більше половини. І це всього 1/10 частина депутатів парламенту Франції», - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти помилилися в перекладі заяви Франції, в якій нібито містилася вимога внести зміни до Конституції України щодо статусу Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?