У МЗС РФ знову осоромилися: мережа сміється над новим випадом Захарової
Категорія
Світ
Дата публікації

У МЗС РФ знову осоромилися: мережа сміється над новим випадом Захарової

У МЗС РФ знову осоромилися: мережа сміється над новим випадом Захарової
Джерело:  online.ua

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в черговий раз осоромилася в питанні історії, надаваючи відповідь Великобританії на скандал з отруєнням Скрипаля. У мережі висміяли випад Захарової, нагадавши їй важливі історичні факти.

Відповідне відео виступу Захарової було опубліковано на YouTube, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Москва загрожує Україні за висилку російських дипломатів

У кадрі відображено, як Захарова запитала у голови МЗС Британії Бориса Джонсона, що робили британські лорди в Німеччині на Олімпіаді в 1936 році. Користувачі мережі не залишили без уваги дане питання - вони нагадали Захарової, що в 1940 році глава МЗС СРСР В'ячеслав Молотов також був в гостях у Гітлера, коли вже йшла Друга Світова війна.

"Захарова запитала у голови МЗС Британії, що британські лорди робили в гостях у Гітлера" .P.S. Так ось же лорд Молотов в гостях у Гітлера! P.P.S. Візит Молотова був 12-14 листопада 1940 року. Британські лорди, тоді, вже воювали з Гітлером більше 14-ти місяців ", - посміялися над дезінформацією Захарової користувачі мережі, продемонструвавши фотографію, зроблену під час візиту Молотова у Німеччину.

Також в коментарях до чергової відповіді МЗС РФ британській владі назвали ганебною і профнепридатною нову заяву російського дипломатичного відомства. Користувачі мережі вважають, що Москва вже давно вірить в історичні факти тільки в своїй інтерпретації, односторонньо змінюючи факти.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Захарова засумнівалася в компетентності британського міністра закордонних справ Бориса Джонсона, заявивши, що він не має ніякого відношення до політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?