У МЗС України знайшли нетривіальне слово для Медведєва
Категорія
Україна
Дата публікації

У МЗС України знайшли нетривіальне слово для Медведєва

У МЗС України знайшли нетривіальне слово для Медведєва

В Україні відповіли на скандальну репліку прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва і назвали його "хохмачем".
Відповідну заяву зробила начальник прес-служби МЗС України Олена Ващенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«Тут хтось Медвєв (ну, ви знаєте, є такий чоловічок, різні гаджети любить, шапки з помпонами тощо) сказав, якщо вірити ЗМІ, наступне: "Що нам з Україною в цьому сенсі зіставлятися? Я просто про те, що там ні промисловості, ні держави не існує", - написала вона.
Також Ващенко розповіла, що їй пригадалося, як під час відвідування Медведєвим «червоного» корпусу Київського університету ім. Шевченка «йому таку собі підставку біля трибуни підставляли, коли він в нашому червоному корпусі університету виступав перед студентами».
«І ті йому плескали, тому, що дядько жартував і сипав гостротами. У нього це непогано виходить. Він, знаєте, хохмач знатний. І не тільки хохмач", - написала вона.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Медведєв "відзначився" зухвалим випадом на адресу голови СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?