У НАБУ просунулися в справі скандального прокурора: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У НАБУ просунулися в справі скандального прокурора: з'явилися подробиці

У НАБУ просунулися в справі скандального прокурора: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури спільно з детективами Національного антикорупційного бюро вручили обвинувальний акт військовому прокурору сил антитерористичної операції  Констянтину Кулику.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НАБУ.


У відомстві підкреслюють, що Кулик звинувачується в незаконному збагаченні.


У найкоротші терміни обвинувальний акт буде переданий до суду для розгляду по суті, інформують в НАБУ.


«У разі визнання судом провини військового прокурора сил АТО йому загрожує позбавлення волі на термін від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна», - сказано в повідомленні.


7 жовтня детективи НАБУ завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збагачення Костянтина Кулика, військового прокурора сил АТО.


НАБУ займається справою Кулика ще з зими. Причиною є наявність у прокурора АТО і його сім'ї дорогих автомобілів і житла в Києві, які не відповідають його декларованим доходам.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в липні Апеляційний суд Києва поновив на посаді військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика, який підозрюється в незаконному збагаченні, в той час як раніше він був відсторонений від виконання своїх обов'язків на час розслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?