У НАБУ розповіли, чи займуться офшором Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

У НАБУ розповіли, чи займуться офшором Порошенка

У НАБУ розповіли, чи займуться офшором Порошенка
Джерело:  24 канал

У Національному антикорупційному бюро заявили, що розслідувати офшорні справи президента України Петра Порошенка не зможуть.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 24 канал.
"Чинний президент України не підсудний НАБУ. Є окрема процедура імпічменту, яка прописана в Конституції. Ми не маємо права вести розслідування проти чинного президента України", - пояснила прес-секретар Національного антикорупційного бюро України Світлана Оліфіра.
Нагадаємо, вчора, 3 квітня, було оприлюднено масштабне корупційне розслідування, засноване на Панамських документах, що викриває причетність десятків політиків вищого ешелону, бізнесменів і впливових людей різних країн, включаючи навіть президентів, до володіння і користування офшорними компаніями для виведення коштів та ухилення від сплати податків.
Також повідомлялося, що автор компроматів на президента України Петра Порошенка і президента Росії Володимира Путіна повідомив, що в розпорядженні журналістів є ще кілька сотень документально підтверджених справ про офшори представників світової еліти і розповів про подробиці їхнього пошуку. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?