У нас є контакт - з'явилися деталі переговорів з луцьким терористом
Категорія
Україна
Дата публікації

У нас є контакт - з'явилися деталі переговорів з луцьким терористом

У нас є контакт - з'явилися деталі переговорів з луцьким терористом
Джерело:  online.ua

Правоохоронці почали активні переговори зі злочинцем, який захопив автобус із заручниками в Луцьку. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який терміново прибув до міста, оголосив перші результати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За словами міністра, заручники цілі, з ними усе гаразд.

"У нас є контакт з особою, яка захопила заручників. Ми з ним розмовляємо, перемовини йдуть. З заручниками все гаразд. Ми сподіваємося, що зможемо вирішити питання найближчим часом", - пояснив Аваков.

Він зауважив, правоохоронні органи тримають контакт з родиною та близькими злочинця.

"Ми зробимо все щоб вирішити цю ситуацію. Працює спеціальна група", - додав політик.

Нагадаємо, наразі у центрі Луцька присутні підрозділи поліції та силовиків СБУ. Вони оточили район інциденту, не допускається жодна особи — так званий "Максим Плохий" періодично обстрілює місцевість та викидує із захопленого автобуса вибухівку.

"Вибухотехніки ГУНП у Волинській області знешкодили одну гранату, яку викинув зловмисник. Його особу встановлено, це – 44-річний мешканець Рівненської області", - додали в МВС.

Резонансна подія сколихнула Україну вранці у вівторок, 21 липня. Злочинець оприлюднив свої дивакуваті вимоги у соціальних мережах.

Очільник МВС закликав ЗМІ не поширювати неперевірені дані, оскільки це може посилити напруження — зловмисник в автобусі користується смартфоном.

Як повідомляв ONLINE.UA, зловмисником виявився чоловік, відомий під псевдонімом Максим Плохой. Той оприлюднив в інтернеті свою книгу за назвою "Філософія Злочинця". Інші подробиці щодо так званого луцького терориста — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?