У НАТО закликають збільшити військову допомогу Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

У НАТО закликають збільшити військову допомогу Україні

У НАТО закликають збільшити військову допомогу Україні
Джерело:  online.ua

Одразу 9 країн-членів НАТО закликали збільшити військову допомогу Україні на тлі останніх військових успіхів у контрнаступі та після чергових поразок кремлівської армії.

Джерело: сайт президента Польщі

НАТО має збільшити військову підтримку України

Ми твердо підтримуємо рішення саміту НАТО в Бухаресті в 2008 році щодо майбутнього членства України. Ми підтримуємо Україну в її захисті від російського вторгнення, вимагаємо від Росії негайного відходу з усіх окупованих територій і закликаємо всіх союзників суттєво збільшити свою військову допомогу Україні, - йдеться у заяві лідерів Польщі, Чехії, Естонії, Латвії, Литви, Північної Македонії, Чорногорії, Румунії і Словаччини.

За їхніми словами, вони не визнають і ніколи не визнають спроб Росії анексувати територію України.

Ми підтверджуємо нашу підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Ми не визнаємо і ніколи не визнаємо спроб Росії анексувати будь-які українські території, - зазначається у заяві.

Кремлівська армія зазнає страшних втрат у війні проти України

Радник керівник Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що від початку повномасштабної війни кремлівська армія вже втратила понад 60 тис військових. Поранення отримали утричі більше.

Усе йде за планом, тому лічильник ru-смертності перегорнув нову сторінку. 60 000 російських мародерів уже загинуло на українській землі. Поранених - утричі більше. "Армії" швидко мобілізованих офісних працівників час спитати: куди поділася "друга армія професіоналів"? - наголосив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?