У НАТО заявили про готовність Путіна втратити до 300 тисяч солдатів РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

У НАТО заявили про готовність Путіна втратити до 300 тисяч солдатів РФ

У НАТО заявили про готовність Путіна втратити до 300 тисяч солдатів РФ
Джерело:  online.ua

На переконання представників однієї з країн НАТО, російський диктатор Володимир Путін готовий втратити до 300 тисяч солдатів РФ у війні зі Збройними силами України.

Джерело: розслідування  The New York Times

В Альянсі припускають, що Путін готовий втратити до 300 тисяч солдатів 

Американські журналісти вирішили з'ясувати, чому Росія тотально провалила своэ вторгнення в Україну.

Як вдалося дізнатися редакції видання, нещодавно російський високопосадовець заявив директору ЦРУ Вільяму Бернсу, що РФ не планує здаватися, незалежно від того, скільки її солдатів буде вбито або поранено.

Люди, які знають пана Путіна, кажуть, що він готовий жертвувати незліченними життями і скарбами стільки, скільки буде потрібно, і під час рідкісної особистої зустрічі з американцями минулого місяця росіяни хотіли передати президенту Байдену суворе послання: незалежно від того, скільки російських солдатів буде вбито або поранено на полі бою, Росія не буде здаватися, - йдеться в розслідуванні ЗМІ.

Окрім того, наголошується, що один з членів НАТО попередив членів по блоку про те, що російський диктатор може погодитися на загибель або поранення до 300 тисяч солдатів РФ. Що важливо розуміти, це приблизно втричі більше, ніж ймовірні втрати росіяна станом на 17 грудня.

Через кілька днів після вторгнення Путін сказав лідеру Ізраїлю, що українці виявилися "жорсткішими, ніж мені казали". Але, як він попередив прем’єр-міністра Ізраїлю Нафталі Беннета, "ми велика країна, і у нас є терпіння", - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?