У найближчі місяці - команда Зеленського повідомила чудову звістку
Категорія
Україна
Дата публікації

У найближчі місяці - команда Зеленського повідомила чудову звістку

У найближчі місяці - команда Зеленського повідомила чудову звістку
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу глави держави Андрій Єрмак виступив з важливою заявою - він пообіцяв усім українцям, що у найближчі місяці наша країна поверне усіх громадян, яких незаконно утримують на території ОРДЛО проросійські сили. Про це глава ОПУ розповів в ході брифінгу 13 березня, передає ONLINE.UA.

"Декілька днів тому відбулася чергова зустріч Тристоронньої контактної групи у Мінську… Головним (рішенням, яке там було прийняте, – ред.) – було рішення – я вважаю, що це відбудеться, і Україна зробить все, щоб це відбулося, – що протягом найближчих місяців ми повернемо усіх громадян, які сьогодні знаходяться і утримуються на території так званих ОРДЛО", - зазначив представник Володимира Зеленського.

Окрім того, Андрій Єрмак наголосив, що також було ухвалене рішення про продовження роботи українських фахівців щодо визначення "нових трьох пунктів з гуманітарної точки зору, на яких може бути розведення сил і засобів".

Як відомо, ще 15 лютого глава держави Володимир Зеленський розповів, що офіційний Київ веде переговори про повернення 200 бранців. Тиждень тому команда президента в Мінську передала список з понад 200 прізвищ для обміну утримуваними особами і полоненими з ОРДЛО. Згодом стало відомо, що до списку на обмін з РФ включили 86 незаконно ув’язнених кримських татар.

Варто звернути увагу на те, що останній обмін полоненими відбувся 29 грудня 2019 року. Тоді путінські бойовики звільнили 81 українця, з них 76 повернулися на підконтрольну Україні територію. Українська сторона передала 124 особи.

 Раніше  ONLINE.UA повідомляв, що в Порошенка накинулися із звинуваченнями на Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?