У НБУ повідомили суму, яку планують перерахувати в бюджет-2018
Категорія
Економіка
Дата публікації

У НБУ повідомили суму, яку планують перерахувати в бюджет-2018

У НБУ повідомили суму, яку планують перерахувати в бюджет-2018
Джерело:  interfax.com.ua

Стало відомо, скільки коштів перерахує Національний банк України у державний бюджет на 2018 рік: така інформація з'явилася після засідання Ради НБУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Ради НБУ Богдан Данилишин.
Читайте також: МВФ знову заговорили про збільшення пенсійного віку в Україні
Мова йде про суму в 47,824 мільярдів гривень. цей показник визначений на основі інформації Нацбанку та аудиторського комітету Ради.
Рада також розглянула питання про наслідки та можливі ризики і загрози для фінансової стабільності країни у зв'язку припиненням переміщення вантажів через лінію дотику в межах Донецької та Луганської областей.
За результатами засідання підготовлені рекомендації Ради правлінню Національного банку і Кабінету міністрів України.
Додамо, що в 2016 році НБУ перерахував до державного бюджету 38,16 мільярда гривень прибутку за попередній рік. У поточному році ця сума повинна збільшитися до 45 млрд.
Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня у Національному банку України повідомили про надходження на його рахунки валютних коштів в рамках допомоги від Міжнародного валютного фонду та Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?