У Нідерландах внаслідок аварії на коліях постраждало щонайменше 30 осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

У Нідерландах внаслідок аварії на коліях постраждало щонайменше 30 осіб

У Нідерландах внаслідок аварії на коліях постраждало щонайменше 30 осіб
Джерело:  online.ua

У Нідерландах пасажирський потяг зіткнувся з технікою на коліях. На місці масово присутні медичні служби. Повідомляється про десятки постраждалих та одного загиблого.

Джерело: NOS

Залізнична аварія у Нідерландах

4 квітня у Нідерландах, місті Ворсхотені сталася серйозна залізнична аварія. Повідомляється, що близько третьої ночі пасажирський потяг зіткнувся з будівельним обладнанням.

У пожежній службі регіону підтвердили, що в аварії загинула одна людина, деталі поки не повідомляються.

Відомо, що постраждали близько 30 осіб. 11 із них допомогли на місці, інших доправили до лікарень. На місці також масово присутні екстрені служби порятунку, усім постраждалим надається медична допомога.

Водій потягу також отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований

Через аварію потяги до Лейдена та з ньогог не курсуватимуть до 16:00

Наразі проводиться розслідування, фахівці охороняють потяг.

Лише після зняття поїзда та усунення можливих пошкоджень колії та біля неї рух поїздів можна буде відновити, – йдеться у повідомленні.

Десятки людей загинули внаслідок зіткнення потягів у Греції

1 березня, в грецькому місті Лариса зіткнулися два потяги. Внаслідок аварії за попередніми даними загинуло 38 осіб.

Достеменно встановити причини аварії все ще складно. Повідомляється що начальник станції “Лариса” з невідомої причини направив поїзд на спуск, по якому вже рухався інший поїзд. При цьому усі шляхи, що з’єднують Афіни з Салоніками, за повідомленнями місцевих ЗМІ, є подвійними.

За попередніми даними, відомо про 38 загиблих. 66 постраждалих госпіталізовано. Шестеро із них перебувають в тяжкому стані. Ще шестеро осіб вважають зниклими безвісти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?