У Німеччині загадково загинули двоє американських військовослужбовців - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині загадково загинули двоє американських військовослужбовців - що сталося

У Німеччині загадково загинули двоє американських військовослужбовців - що сталося
Джерело:  online.ua

Авіабаза Сполучених Штатів у Німеччині втратила двох військовослужбовців з неоголошених причин. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт бази Шпангдалем у федеральній землі Рейнланд-Пфальц.

За наявними даними, обидва загиблі були у віці 20 років. Тіла знайдені близько 18:30 9 січня у казармі. Фахівці констатували смерть о 18:50.

Нічого невідомо про причини загибелі військовослужбовців.

"Наразі інцидент розслідують. Подальші деталі оголосять після з’ясування", - пояснили у пресслужбі.

Загиблі входили у склад 52-ї авіаційної ескадрильї технічного обслуговування. За словами командувача підрозділу Девіда Епперсона, "дуже важко втрачати цінних членів нашої команди".

Авіабаза у Шпангдалемі існує під керівництвом командування США ще з середини XX сторіччя.

Як повідомляв ONLINE.UA, американська авіабаза зазнала нової ракетної атаки в Іраку. За попередніми даними, внаслідок влучення снарядів "Катюша" постраждали кілька військовослужбовців. Усі вони - іракці.

Це не перша атака на бази Сполучених Штатів у країні. Нещодавно влада Ірану влаштувала випад проти американців після вбивства відомого генерала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?