У Новій Зеландії стався новий потужний землетрус: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Новій Зеландії стався новий потужний землетрус: з'явилися фото і відео

У Новій Зеландії стався новий потужний землетрус: з'явилися фото і відео
Джерело:  CNN

У  Новій Зеландії стався другий за добу землетрус  магнітудою 6,2 бала.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.
Відзначається, що епіцентр підземних поштовхів знаходився приблизно в 120 км на північний схід від міста Крайстчерч на глибині 10 км. На даний момент інформації про загиблих не надходило.
Прем'єр-міністр країни Джон Кі відвідав Крайстчерч, щоб оцінити збиток, який завдав землетрус місту.
"Я відвідав Крайстчерч у другій половині дня, щоб побачити, як місцеві жителі справляються після сьогоднішнього землетрусу і побачити на власні очі збитки", - написав політик у Twitter, додавши відео.


Нагадаємо, епіцентр першого землетрусу силою 7,8 балів було зафіксовано на північному сході від Крайстчерча, в 93-х кілометрах. Поштовхи спровокували хвилі висотою 2,5 метра, найвищі на узбережжі Нової Зеландії за останні 38 років. В результаті першого землетрусу загинули дві людини.
Як повідомляв ONLINE.UA,  після землетрусу в Новій Зеландії для всього узбережжя островів оголошена загроза цунамі, при цьому перші хвилі вже досягли пляжів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?