У Новій Зеландії стався потужний землетрус: опубліковані перші фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Новій Зеландії стався потужний землетрус: опубліковані перші фото і відео

У Новій Зеландії стався потужний землетрус: опубліковані перші фото і відео

У Новій Зеландії зафіксували землетрус силою в 7,8 балів.


Таку оцінку дали в Німецькому центрі дослідження землі в Потсдамі, повідомляє ONLIN.UA з посиланням на Геологічну службу США.


Епіцентр землетрусу знаходився в 10 кілометрах від поверхні землі на північ від міста Крайстчерч на Південному Острові. Інформації про загиблих і постраждалих внаслідок підземних поштовхів поки не надійшло, але була зафіксовано безліч руйнувань в населених пунктах, що знаходяться недалеко від епіцентру.


Читайте також: Землетрус в Італії: з'явилося відео з руйнуваннями


У мережі з'явилися фото і відео з Нової Зеландії:




У новозеландському Міністерстві у справах цивільної оборони і надзвичайних ситуацій додали, що на сході країни можливе невелике цунамі, і закликали місцевих жителів утриматися від походів на пляжі і в приливні зони.


У той же час, якщо хвилі прибудуть на острів Чатем, жителі повинні постаратися перебратися на височини. Так, загроза цунамі буде реальною протягом декількох годин, поки в міністерстві не заявлять про її зняття.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в кінці жовтня-початку листопада в Італії зафіксували кілька землетрусів.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?