У новому парку під Києвом зацвіли понад мільйон тюльпанів - видовищні фото і відео
Категорія
Культура
Дата публікації

У новому парку під Києвом зацвіли понад мільйон тюльпанів - видовищні фото і відео

У новому парку під Києвом зацвіли понад мільйон тюльпанів - видовищні фото і відео
Джерело:  online.ua

В "Добропарку", який побудували біля села Мотижин під Києвом, зацвіли понад мільйон тюльпанів. Квіти на протязі місяця з ранку до вечора висаджували десятки співробітників парку і вже сьогодні поля заграли їх буйством фарб. Поки парк закритий для відвідувачів через карантин, але насолодитися красою квітучих тюльпанів на видовищних фото і відео можна в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Засновник парку і президент громадської організації Folk Ukraine Ігор Добруцький раніше розповідав ЗМІ про унікальності "Добропарка". За його словами, це парк кольору і світла, площа якого сягає 400 футбольних полів. У новому парку буде безліч локацій і море ілюмінації. Що чекає на відвідувачів у новому парку, поки тримається в секреті. Відомо лише, що там буде сади петуній і диких трав, а також театр ароматів.

"Якщо в парку висадити 100 мільйонів рослин, то парк в рік перероблятиме мінімум 120 тисяч тонн вуглекислого газу. Яка чистота чекатиме відвідувачів! У парку взагалі буде правильне здорове повітря - ялівець, лавандові поля - 300 тисяч саджанців висаджують в цьому році. Парк стане зоною профілактики від багатьох захворювань ", - говорить Добруцький з особливим трепетом про свій парк, про створення якого він мріяв 10 років.

За планом засновника Добропарку в 2020 році в парку висадять півтора мільйона тюльпанів, через рік їх буде вже 3 мільйони, а через два - 5-7 мільйонів, як у всесвітньо відомому Кекенхофі (королівський парк квітів у Нідерландах). Добруцький хоче, щоб цей парк став доступним місцем оздоровлення не тільки для всього Києва та регіону, а й перетворити його в родзинку для туристів.

Найдорожчий квиток в "Добропарк" буде коштувати 50 гривень - це дорослий квиток (18-59 років). Для пенсіонерів та людей від 60 років - 30 грн, діти до 6 років, а також особи з інвалідністю та воїни АТО зможуть відвідувати парк безкоштовно, а діти 7-17 років за 40 грн.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в центрі Києва несподівано для всіх "виросли" гігантські проліски. Чарівні бетонні квіти розмістили на клумбі, де раніше знаходилася фотозоні "I love Kyiv".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?