У Новоросійську спалахнула масштабна пожежа у вантажному терміналі порту — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Новоросійську спалахнула масштабна пожежа у вантажному терміналі порту — відео

У Новоросійську спалахнула масштабна пожежа у вантажному терміналі порту — відео
Джерело:  online.ua

18 серпня у порту Новоросійська Краснодарського краю РФ спалахнула масштабна пожежа у вантажному терміналі.

Джерело: соцмережі

Пожежа у порту Новоросійському порту

Відомо, що у вантажному терміналі горять дерев'яні палети на площі 1300 кв.м.

Дим видно з різних куточків міста. На місці працюють кілька десятків пожежників, - повідомив один з російських Tелеграм-каналів.

Російські ЗМІ повідомили, що у ликвидации пожара задействованы 42 человека и 14 единиц техники. У МНС вже заявили, що ліквідували пожежу.

Що відомо про атаку на Новоросійськ

Нагадаємо, що 4 серпня десантний корабель Військово-морських сил Росії «Оленегорский горняк» був підбитий поблизу порту Новоросійська, який є основним транспортним центром російського експорту.

Міністерство оборони Росії заявило, що відбило українську атаку на свою військово-морську базу, але не визнало жодних пошкоджень.

ВВС пише, що морський дрон перевозив 450 кг динаміту і врізався в корабель. Після атаки Новоросійський порт тимчасово призупинив будь-який рух суден.

Щодня з Новоросійського порту експортується близько 1,8 мільйона барелів нафти - близько 2% світових поставок.

Україна вже здійснила щонайменше 11 атак за допомогою морських безпілотників – цілями були військові кораблі та російська військово-морська база в Севастополі, а також порт Новоросійська під час попередньої атаки.

Джерела в українському оборонному відомстві повідомили CNN, що морські безпілотники також використовувалися під час атаки на Керченський міст у Криму в липні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?