У очільника Офісу президента з'явився новий радник
Категорія
Політика
Дата публікації

У очільника Офісу президента з'явився новий радник

У очільника Офісу президента з'явився новий радник
Джерело:  online.ua

Ексміністр фінансів України Тимофій Милованов відреагував на чутки про своє призначення на пост нового радникам глави Офісу президента України Андрія Єрмака. 21 листопада він звернувся до всіх українців і повідомив, що вже деякий час є позаштатним радником Єрмака і надає допомогу вищому керівництву України на безоплатній основі. Про це Милованов повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Насправді, я вже деякий час є позаштатним радником (без зарплати) Андрія Єрмака. І що це значить? Ви всі знаєте, які виклики стоять перед державою: COVID, фінансування бюджету, відносини з міжнародними фінансовими організаціями. Сподіваюся, що мої знання будуть корисні вищому керівництву України ", - пояснив Милованов.

Милованов підкреслив, що виконує функції радника Єрмака поряд з діяльністю в Київській Школі Економіки, яку очолює. Він підкреслив, що для нього вона "справа всього життя".

"Я вірю, що якісної економічної політики недостатньо для зміни культури і успіху України. Потрібні фундаментальні зміни в освіті. Мій внесок - розвиток школи і допомога в запуску кращого в Україні бакалаврату. Я продовжую відповідати за стратегію розвитку школи і фандрейзинг. Як багато хто з вас знають , ми в Київській школі економіки неформально або формально (іноді комерційно) надаємо аналітику, консалтинг та освітні програми досить широкому колу політиків, органів влади, і державних підприємств. У нас достатньо досвіду і здатності для розробки якісних економічних політик, які сьогодні (і завжди) потребує Україна ", - додав Милованов.

22 листопада в Офісі президента України підтвердили, що Милованов є позаштатним радником Єрмака.

Як відомо, Тимофій Милованов раніше був міністрів фінансів України - він працював в уряді за часів прем'єрства Олексія Гончарука. Разом з Кабміном в березні 2020 року Милованов був відправлений у відставку. Він відмовився очолити міністерство в новому уряді Дениса Шмигаля. Тоді він заявив, що має намір поспостерігати за економічними змінами України з боку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський звільнив ще одного чиновника свого офісу. Глава держави підписав офіційний документ про усунення Сергія Трофімова з посади першого заступника керівника адміністрації. Трохи пізніше антикризовий радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вирішив пояснити українцям, чому Зеленський прийняв це рішення. За його словами, Сергія Трофімова звільнили з посади першого заступника керівника ОПУ через "певних недоробок в регіональній модерації".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?