У Пакистані вибухнули склади з боєприпасами. Є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Пакистані вибухнули склади з боєприпасами. Є загиблі

У Пакистані вибухнули склади з боєприпасами. Є загиблі
Джерело:  online.ua

У понеділок, 24 квітня, на північному заході долини Сват у Пакистані стався вибух складу боєприпасів, що належить управлінню боротьби з тероризмом, внаслідок якого загинули щонайменше 13 людей.

Джерело: Reuters

У Пакистані вибухнули склади з боєприпасами

Поліція повідомляє про два вибухи на складах, внаслідок яких, крім загиблих, ще 50 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Правоохоронці схиляються до версії, що причиною займання боєприпасів могло стати коротке замикання в електромережі.

У нас немає доказів про зовнішнє втручання. Але ми залишаємо всі версії відкритими, - зазначили там.

Зазначається, що більшість загиблих - поліцейські, що працювали на складах, також загинула жінка з дитиною, що проходили повз. Деякі поранені знаходяться в лікарні в критичному стані.

Україна отримала снаряди Yarmuk від Пакистану

Про те, що Україна отримала боєприпаси Yarmuk, засвідчило фото Генерального штабу ЗСУ, яке опублікували у суботу, 25 березня. На світлині видно, як українські військові готують «Град» до пуску, заряджаючи паскистанські снаряди.

Боєприпаси Yarmuk виготовляє пакистанська компанія Pakistani Ordnance Factories (POF). При цьому сам Пакистан раніше заявляв про те, що дотримується політики невтручання у військові конфлікти. Тож видання припускає, що пакистанські снаряди надіслали союзники України не як пряму допомогу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?