У підрозділах армії РФ панують анархія та корупція
Категорія
Україна
Дата публікації

У підрозділах армії РФ панують анархія та корупція

У підрозділах армії РФ панують анархія та корупція
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Головного управління Міноборони України, у підрозділах кремлівської окупаційної армії панує безлад та корупція. Багато хто з російських військових саме через це відмовляється брати участь у війні.

Джерело: Telegram-канал ГУР Міноборони

Армію окупантів в Україні добиває анархія та корупція 

В одній з перехоплених розмов військового кремлівської окупаційної армії зі своєю дружиною окупант розповідає, що тих, хто відмовляється воювати, погрожують відправити у концтабір у так звану "ЛНР".

За його словами, багато військових нічого не роблять, "гонять самогонку" та пиячать. В підрозділах процвітає анархія та корупція.

Водночас окупанти зазнають значних втрат. Зокрема, внаслідок атаки БПЛА дев'ять військовослужбовців поранено, командир загинув. Але окупант заявив, що він "на своєму місці".

Поки такого не відбулося, щоб відмовлятися. Ну так, стріляють, убивають, ранять і так далі. Не знаю, як це пояснити, але мене ще відчуття не покинуло, що я тут на своєму місці, - заявляє військовий кремлівської армії.

Наразі, згідно із оприлюдненою картою бойових дій в Україні станом на 22 липня від сервісу Deepstatemap, кремлівські окупанти намагаються штурмувати напрямок Верхньокам’янка - Верхньокам’янське.

Запеклі бої ведуться і в районі Вуглегірської ТЕС, а також поблизу населеного пункту Покровське.

За даними карти, росіяни продовжують здійснювати масовані обстріли позицій наших бійців на Сіверському, Харківському, Слов'янському напрямках.

На Бахмутському напрямку ЗСУ відбили ворожий штурм у районах Доломітне - Новолуганське та Стряпівка - Соледар. При цьому росіяни все ж не полишають спроб захопити другу за величиною електростанцію України Вуглегірську ТЕС.

При цьому на Краматорському напрямку російські окупанти також здійснюють штурм. Бої продовжуються.

Тим часом на Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог бив з артилерії та завдав авіаудару.

Втім, на Південнобузькому напрямку низку спроб штурмів російських окупантів українським бійцям вдалося придушити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?