У поліції поділилися новинами щодо резонансного вбивства
Категорія
Події
Дата публікації

У поліції поділилися новинами щодо резонансного вбивства

У поліції поділилися новинами щодо резонансного вбивства
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи затримали підозрюваних у резонансному подвійному вбивстві у Києві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на столичну поліцію.

За офіційними даними, підозрювані переховувалися в Одесі.

"Чоловіка і жінку за орієнтуванням затримали місцеві поліцейські на залізничному вокзалі. Їх передали слідчо-оперативній групі київської поліції для проведення слідчих дій", - підкреслили правоохоронці.

Наразі поліція виконує необхідні слідчі дії згідно до ст. 208 КПКУ.

Нагадаємо, інформацію про подвійне вбивство у Києві оприлюднили 4 січня. В орендованій на новорічні свята квартири знайшли тіла двох дівчат 20 та 17 років. На них виявлено ознаки насильницької смерті.

"Для встановлення остаточної причини смерті тіла потерпілих будуть направлені на судову-медичну експертизу", - додали у поліції.

Першою побачила трупи власниця квартири, яка відвідала апартаменти після свят.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час новорічних канікул в одному з сільських клубів на Тернопільщині стався вибух. Інцидент пролунав у селищі Угринів ввечері 3 січня. Внаслідок вибуху постраждали вісімі неповнолітніх, які репетували різдвяний вертеп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?