Постраждало багато дітей: розкриті моторошні подробиці потужного вибуху в клубі
Категорія
Події
Дата публікації

Постраждало багато дітей: розкриті моторошні подробиці потужного вибуху в клубі

Постраждало багато дітей: розкриті моторошні подробиці потужного вибуху в клубі
Джерело:  online.ua

Напередодні ввечері, 3 січня, в селі Угринів Підгаєцького району на Тернопільщині сталася жахлива НП - в сільському клубі прогримів потужний вибух в той момент, коли в приміщенні діти репетирували виступ різдвяного вертепу. В результаті події постраждали вісім неповнолітніх. З серйозними опіками їх госпіталізували в реанімацію. Подробиці і фото з місця події опублікувала прес-служба Нацполіціі, передає ONLINE.UA.

За даними правоохоронців, в сільському клубі спочатку виникла пожежа, після якої пролунав вибух. За попередньою версією рятувальників, вибух міг статися через витік газу. Вони відзначили, що напередодні газовики проводили газ до сільської ради, яка розташована поруч з клубом.

Відомо, що в результаті пожежі і вибуху постраждали вісім неповнолітніх у віці від 12 до 17 років. У момент вибуху вони проводили репетицію виступу різдвяного вертепу. На даний момент постраждалі діти знаходяться у відділенні реанімації районної лікарні. Найближчим часом постраждалих доставлять в Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню для надання подальшої кваліфікованої медичної допомоги.

Крім рятувальників, на місці події працювали слідча оперативна група Нацполіціі, газова служба, вибухотехніки та інші екстрені служби. Обставини інциденту встановлюються. Правоохоронці вирішують питання про надання правової кваліфікації надзвичайній події.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі, в селі Червона Зоря Перевальського району Луганської області, яке на даний момент непідконтрольно Україні, стався вибух, в результаті якого постраждали діти. Неповнолітні, граючи на вулиці, випадково знайшли схованку з боєприпасами, яку бойовики спорудили недалеко від житлових будинків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?