У поліції розповіли, як загинув ексміністр на Полтавщині
Категорія
Події
Дата публікації

У поліції розповіли, як загинув ексміністр на Полтавщині

У поліції розповіли, як загинув ексміністр на Полтавщині
Джерело:  24 канал

Аварія гелікоптера з ексміністром Тарасом Кутовим сталася на території приватного домоволодіння під Полтавою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами Андрія Замахіна - очільника полтавської обласної поліції, транспорт колишнього посадовця впав неподалік від населеного пункту Тарасенкове.

"Практично у двір до людей впав вертоліт, у результаті чого загинув колишній міністр агрополітики і продовольства Тарас Кутовий", - стверджує він.

Поліцейський начальник додав, що жодна людина, окрім пілота, не зазнала травм, бо рядом у момент падіння не було нікого.

Відомо, що Кутовий неодноразово користувався цим гелікоптером для різноманітних переміщень по Україні. Вдень у понеділок, 21 жовтня, він прямував до Полтавщини з Києва.

Згідно з інформацією агентства УНІАН, тіло ексміністра направили до міста Лубни. Там фахівці проведуть експертизу. Труп має чимало пошкоджень, зокрема - від вогню.

Як повідомляв ONLINE.UA, загибель Тараса Кутового підтвердили його колеги, з якими той працював в уряді Володимира Гройсмана у 2016-2018 роках. Відреагували на інцидент ексміністр молоді та спорту Ігор Жданов та колишній віцепрем'єр-міністр Павло Розенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?