У Польщі агрументували неможливість повномасштабного наступу РФ на Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

У Польщі агрументували неможливість повномасштабного наступу РФ на Україну

У Польщі агрументували неможливість повномасштабного наступу РФ на Україну
Джерело:  online.ua

Польські військові після тривалого аналізу ситуації дійшли висновку, що російські війська, хоч і скупчені біля кордонів України, однак не приведені в бойову готовність. З такою заявою виступив колишній міністр закордонних справ Польщі, а нині європейський депутат Радослав Сікорський.

Джерело: "ЄП"

Сікорський стверджує, що РФ не зможе захопити всю Україну

За словами польських військових генералів, з якими спілкувався Радослав Сікорський, сил РФ занадто мало, щоби захопити всю Україну – хоча достатньо, щоби відкусити ще один регіон нашої країни.

Польські військові кажуть, що російські війська хоч і скупчені біля ваших кордонів, але не приведені у бойову готовність. Однак їхні війська поруч, зовсім неподалік Харкова, а далі неподалік – Дніпро, - наголосив євродепутат.

Радослав Сікорський (фото — flickr.com)

Як стверджує польський політик, наразі ключова мета очільника Кремля Володимира Путіна - просто залякати усіх українських громадян.

Домогтися зміни влади, виконання "Мінська". Надати Донбасу вето щодо рішень всієї держави. Але як ні – то, можливо, відкусити шмат території. Все ж ми не можемо читати думки Путіна, - підкреслив Радослав Сікорський.

США більше не вважають вторгнення РФ в Україну "неминучим"

Що важливо розуміти, команда американського лідера Джо Байдена нещодавно заявила, що більше не описує потенційне вторгнення Росії в Україну як "неминуче", припускаючи, що це слово було вжито недоречно. З такою заявою нещодавно виступила речниця Білого дому Джен Псакі.

Я використовувала це слово одного разу. Я думаю, що інші використовували його колись. А потім ми припинили використовувати його, тому що я думаю, що це надіслало сигнал, який ми не збиралися надсилати, начебто ми знаємо, що президент Путін прийняв рішення, — наголосила нещодавно речниця Білого дому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?