У Польщі евакуювали 500 пасажирів поїзда Київ – Перемишль: що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

У Польщі евакуювали 500 пасажирів поїзда Київ – Перемишль: що сталося

У Польщі евакуювали 500 пасажирів поїзда Київ – Перемишль: що сталося
Джерело:  online.ua

Польські митники вчора були змушені евакуювати близько 500 пасажирів потягу «Київ – Перемишль». Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Wyborcza.pl, причиною цього стала підозра у наявності в потязі вибухового пристрою.

Пізніше стало відомо, що інцидент трапився під час стандартної процедури митного огляду. Польські прикордонники виявили у вагоні сумку, яка нібито не належала жодному з пасажирів. На запитання, чий це багаж, ніхто з пасажирів не відповів. Щоб уникнути ризику, митники вирішили евакуювати людей, спочатку тих, что знаходився у перших двох вагонів, а потім й з усього потягу. Врешті виявилось, що в сумці були звичайні дитячі іграшки.

За словами очевидців, після висадку з потягу «панував хаос». Ніхто не надав автобусів, не було відомо, куди треба йти, щоб дістатися іншого потягу.

«Нам сказали, що ми маємо йти кудись через рейки. Ми прийшли цілим натовпом під супермаркет у Медиці. Не було нікого, хто б нас поінформував про транспорт або щось інше. Люди стали організовуватися самі: автостопом, таксі та автобусами. Не було ніякого транспорту, який би надали на заміну», - пишуть пасажири.

У відповідь на скарги представники польської залізниці пояснюють, що людей було надто багато. Тому такої кількості автобусів для них просто не знайшлося.

Нагадаємо, що днями у Києві сталася стрілянина, в результаті якої було поранено відомого журналіста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?