У Польщі назвали умови закриття неба над Західною Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

У Польщі назвали умови закриття неба над Західною Україною

У Польщі назвали умови закриття неба над Західною Україною
Джерело:  online.ua

Екс-голова Бюро національної безпеки Польщі Станіслав Козєй зазначив, що Варшава може активувати протиракетний захист західних областей України у разі масованих ракетних атак кремлівської окупаційної армії у прикордоннних районах.

Джерело:  Onet

Польща допускаэ закриття неба над Західною Україною 

Ми маємо аргументи для того, щоб забезпечити превентивне страхування і повідомити про це Росії. Якщо вона не перестане атакувати наш кордон ракетами великої дальності, то з дня на день ми введемо протиракетний захист над Західною Україною, - зазначив Козєй.

За його словами, Кремль вже програв війну на політичному та стратегічному рівнях, однак наразі загроза подальшого просування залишається не тільки для України, але й для Польщі та країн Балтії.

Якщо Путін побачить, що його доктрина ескалації ефективна, за кілька років може просунутися далі, наприклад, до Сувальського коридору, - зазначив Козєй.

Між тим українські військові на Донбасі збили штурмовик Су-25 кремлівської окупаційної армії за допомогою ПЗРК "Ігла".

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Ми знову на Донеччині. І невпинно знову знищуємо різну колорадську нечисть. І не тільки з нашої землі. В небі теж чимало шкідників, але на одного вже менше. СУ-25 рашистів вирішив поцікавитись: "А хто тут?" Відповідь була миттєва. Гепнувся гучно та яскраво. Бо у вмілих руках і ПЗРК "Ігла" гарний інструмент для прибирання всілякого непотребу з неба. А з руками в нас все гаразд, - повідомили українські захисники з 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?