У Польщі помстилися Папі Римському за скандальні проросійські заяви
Категорія
Світ
Дата публікації

У Польщі помстилися Папі Римському за скандальні проросійські заяви

У Польщі помстилися Папі Римському за скандальні проросійські заяви
Джерело:  online.ua

Редакція польського видання Wprost вирішила не приховувати свого обурення після нещодавньої онлайн-зустрічі Папи Римського Франциска та російської католицької молоді. Журналісти розмістили на обкладинці свого тижневика вкрай принизливе зображення, щоб помститися понтифіку за його нові проросійські заяви.

Джерело:  Wprost

Поляки не пробачили Папі нових скандальних закликів до росіян

На обкладинці польського суспільно-політичного тижневика Wprost лідер Католицької церкви зображений ілюстраторами на російському танку.

Згідно з останніми даними, новий випуск із проросійським Папою повинен вийти уже найближчими днями.

Однак редакція видання не захотіла чекати та опублікувала обкладинку у своїх соцмережах, щоб максимально заінтригувати читачів та публічно кинути виклик Ватикану.

Фото - www.wprost.pl

Чому знову спалахнув скандал навколо Папи Римського

Тиждень тому Франциск в онлайн-форматі звернувся з вкрай неоднозначними закликами до російської молоді.

Варто зазначити, що все це відбувалося під час Всеросійської зустрічі католицької молоді в Санкт-Петербурзі.

Понтифік неочікувано для всіх почав величати російську культуру "великою", а також цинічно закликав не відмовлятися від імперської спадщини.

До прикладу, Папа натхненно розхвалював Петра I та Катерину II.

Ба більше, Франциск не посоромився збрехати, що країна-агресорка, яка століттями нищила та продовжує вбивати українців, – країною "великої людяності". Також понтифік подякував росіянам за те, що вони росіяни.

Речник МЗС України Олег Ніколенко звернув увагу Ватикану на те, що саме тією імперіалістичною пропагандою, рупором якої раптово став Папа Римський, Кремль виправдовує вбивства українців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?