У Польщі українців побили "через Бандеру": з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Польщі українців побили "через Бандеру": з'явилися подробиці

У Польщі українців побили "через Бандеру": з'явилися подробиці
Джерело:  zaxid.net

У польському місті Жешув побили групу студентів з України, які навчаються в місцевому виші, за те, що ті назвали Львів українським містом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZAXID.NET.
Згідно з повідомленням, інцидент стався в суботу, 21 січня, близько 15:30. Українські студенти поверталися з навчання в гуртожиток. По дорозі їх зупинили п'ятеро молодих людей і запитали студентів, звідки вони родом. Також молодчики поцікавилися у них, кому належить Львів - Україні чи Польщі. Відповіддю була "Україна". Потім нападники назвали студентів бандерівцями і побили їх.

Читайте також: У Польщі українця прийняли за росіянина і жорстоко побили
Поліція оперативно з'ясувала особи нападників за допомогою камер відеоспостереження, які зафіксували напад на студентів. Зловмисниками виявилися жителі Ряшева у віці від 18 до 20 років. Усіх п'ятьох молодиків затримали, вони своєї провини не заперечували. Під час процедури упізнання студенти підтвердили, що п'ятеро затриманих побили їх.
Поліція передала справу до окружного прокуратури Ряшева, де нападаючим оголошено підозру про побиття на національному ґрунті. Їм загрожує до 5 років ув'язнення.
Як повідомляв ONLINE.UA, в листораді в польському місті Рудник-над-Сяном поляки жорстоко побили двох українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?