У Польщі заарештували росіян з озброєної банди
Категорія
Світ
Дата публікації

У Польщі заарештували росіян з озброєної банди

У Польщі заарештували росіян з озброєної банди
Джерело:  online.ua

У Польщі узяли під арешт 24 учасників озброєної банди, проти якої 5 серпня проводили антитерористичну операцію у Кракові. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RMF 24.

Згідно з інформацією видання, правоохоронні органи не змогли винести вирок через проблеми зі здоров'ям одного з заарештованих та сімейні обставини іншого.

Загалом у банді налічувалося 26 людей. З них 25 заявили, що не визнають провину. Зізнався лише один. Їх звинуватили у приєднанні до озброєного протизаконного угрупування, спробах побиття, зберіганні наркотиків та зброї.

Відомо, що польські силовики прибули до краківського торгівельного центру М1 перед запланованою бійкою двох банд. Під час обшуку в автомобілях затриманих були виявлені сокири, мачете, бейсбольні бити, ємності зі сльозогінним газом, а також значну кількість вогнепальної зброї та кокаїн.

За даними журналістів, серед затриманих більшість - етнічні чеченці та вірмени, наймолодшому з котрих 19 років. Четверо з фігурантів розслідування - польські громадяни, а інші знаходяться у країні на нелегальній основі або ж за допомогою дозволу на тимчасове перебування.

Слід відзначити, що бандити приїхали до Кракова з польських провінцій та інших європейських країн.

Як повідомляло ONLINE.UA раніше, в Росії через пожежу на військовому складі почали вибухати боєприпаси. За версією міністерства оборони причиною гучного інциденту міг стати людський фактор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?