У Порошенка пояснили, за що Росії загрожують нові санкції
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка пояснили, за що Росії загрожують нові санкції

У Порошенка пояснили, за що Росії загрожують нові санкції
Джерело:  interfax.com.ua

Новим власникам українських підприємств, котрі були захоплені бойовиками так званих ДНР-ЛНР на окупованих територіях Донбасу, загрожують санкції США і Євросоюзу.
Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс-Украина".
"Мова йде насправді про захоплення, я б навіть сказав, про рейдерство з російської сторони, з боку російських бойовиків. Звичайно, це рейдерство жодній з цивілізованих країн світу не визнається і ми вже на сьогодні маємо чітку позицію і країн-членів ЄС і США про невизнання - це перший етап", - підкреслив він.
Читайте також: Захоплення бойовиками ДНР-ЛНР українських підприємств: в мережі обговорюють цікаві деталі
За словами Єлісєєва, другим етапом реакції США і ЄС буде "введення точкових санкцій проти тих власників і тих компаній, у тому числі російських, які можуть у перспективі стати власниками українських підприємств".
Крім того, він додав, що бойовикам варто сто разів подумати перед тим як робити такий крок.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше бойовики ДНР опублікували перелік захоплених українских підприємств а також їхніх "тимчасових адміністраторів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?