У Порошенка прокоментували гучне повідомлення щодо поїздки в Європу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка прокоментували гучне повідомлення щодо поїздки в Європу

У Порошенка прокоментували гучне повідомлення щодо поїздки в Європу

Рішення щодо участі президента України  Петра Порошенка  у заходах Всесвітнього економічного форума в Давосі в 2017 році ще не прийнято.


Про це заявило джерело в Адміністрації президента, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".


"Інформація та новини про всіх робочі та офіційні закордонні візити президента України завжди доступна на офіційному сайті глави держави. На цьому етапі план поїздок на 2017 рік узгоджується і розробляється міжнародним відділом Адміністрації президента...", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: У Порошенка відповіли на скандальний заклик українського олігарха


"З питань, в тому числі і щодо участі в Міжнародному економічному форумі в місті Давос, ведуться переговори і розглядаються пропозиції. Коли буде прийнято відповідне рішення, інформація буде поширення для ЗМІ", - додали в Адміністрації президента.


Відзначимо, що деякі ЗМІ 5 січня поширили інформацію, що український лідер після  заяв олігарха Віктора Пінчука про необхідність заморозки конфлікту на Донбасі і визнання Криму російським  прийняв рішення не брати участь в "українському ланчі" в Давосі, який фінансується фондом Пінчука.


У той же час, за інформацією "Української правди", у Порошенка активно готуються до поїздки президента для участі в заходах форуму в Давосі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд відмовилися від участі у Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?